"Naš Hajduk" nakon sastanka s Amerikancima: "Ništa konkretno nam nisu otkrili"

Foto: Vladimir Dugandžić / Cropix

MICHAEL GLOVER, Darren Treasure i Sead Karaselimović, sastali su se u hotelu Lav s predstavnicima udruge "Naš Hajduk" Bojanom Islamovićem i Josipom Tadincem. Sastanak je trajao gotovo dva sata.

>>> Ministar oduševljen Amerikancima! 

Nakon sastanka članovi udruge "Naš Hajduk" oglasili su se priopćenjem:

"Na zamolbu američkih investitora koje su predstavljali odvjetnik Michael R. Glover, Darren Treasure i Sead Karaselimović održan je sastanak u Hotelu Lav na kojem smo sudjelovali predvođeni tajnikom Bojanom Islamovićem i članom Upravnog odbora Josipom Tadincem.

Predstavili su se kao uži tim, kojem  još pripada gospodin Suh, iza kojih stoji 20ak investitora čija imena nam nisu željeli otkriti. Ukratko su nam ponovili svoje planove s Hajdukom  koje su već izašli u medijima, dok smo mi predstavili naše djelovanje u proteklih nekoliko godina.

Na pitanje da li je grupa investitora oformljena samo za ovu priliku ili imaju već neke projekte iza sebe kao reference, odgovorili su da su radili i na većim projektima, ali da ne smiju otkrivati detalje.

Konkretne iznose koje misle ponuditi za dionice i način na koji će ih kupiti nisu otkrili, o tome misle obavijestiti javnost prilikom podnošenja službene ponude.

O investicijama u sam klub tvrde da 'će ih biti koliko treba', bez navođenja svote i vremenskog okvira. Željeli su naglasiti da brojke spominjane u novinama nemaju nikakve veze sa stvarnošću i da ih oni nisu plasirali u javnost.

Ostalo nam je nepoznato, možda i najbitnije pitanje, na koji način misle povratiti svoju investiciju.

Složili smo se da je problem Hajduka u lošem upravljanju i slabom iskorištavanju branda.

Gospodu iz Amerike smo za kraj obavijestili da ćemo za komentar pričekati podnošenje ponude jer trenutno nemamo nikakve podatke na temelju kojih bi se o ovako važnom pitanju moglo odlučivati".

 

Pročitajte više