Nijemci slave Marija, ali ne Mandžukića: "Vratio se Gomez, Heynckes ima tajno oružje za Barcu!"

Foto: Screenshot; Welt.de, Bild.de

MARIO GOMEZ postigao je tri pogotka u visokoj pobjedi Bayerna protiv Wolfsburga u polufinalu njemačkog kupa. Bavarci su slavili 6:1, a osim Gomeza golove su još postigli i Mario Mandžukić, Arjen Robben i Xherdan Shaqiri. Ipak, njemački napadač oduševio je navijače, ali i medije koji su dan nakon utakmice puni hvale.

> Jedan Super Mario počeo, drugi dovršio: Mandžukić zabio Wolfsburgu gol, a Gomez tri, za prolaz u finale Kupa

"Gomez je u šest minuta postigao tri gola, a tako pokazao da mu ne odgovara uloga džokera s klupe. Mandžukić je Gomeza preimenovao u drugog napadača Bayerna, a Pizarro je tek treći napadač u klubu", piše Bild, koji smatra da će Gomez napustiti Bayern na ljeto. "Chelsea i Manchester City žele dovesti Gomeza koji ima važeći ugovor do 2016. godine.


"Gomez će morati glumiti Mandžukića"



Welt tvrdi da će upravo Gomez biti Heynckesovo tajno oružje za okršaj protiv Barcelone u polufinalu Lige prvaka.

"Mario Mandžukić koji je u životnoj formi ne može igrati protiv Barcelone zbog žutog kartona. Heynckes sada mora odlučiti tko će se najbolje uklopiti u momčad. Gomez ima veliko iskustvo igranja u Ligi prvaka, prošle sezone bio je drugi strijelac natjecanja odmah iza Lionela Messija, ali protiv Barce će morati "glumiti" Mandžukića, koji radi nevjerojatan pritisak i sudjeluje u kreiranju šansi", stoji u tekstu.

Pročitajte više