Njemački reprezentativci snimali reklamu s Rosbergom i pregazili dvoje pješaka!

Foto: Hina

DVA NJEMAČKA nogometna reprezentativca, Benedikt Howedes i Julian Draxler, sudjelovali su s vozačem Formule 1 Nicom Rosbergom i vozačem serije DTM Pascalom Wehrleinom u prometnoj nesreći, no oni su tom prilikom prošli neozlijeđeni. Nesreća se dogodila u Južnom Tirolu.

Prilikom snimanja reklamnog spota, ulica za set  je bila zatvorena za ostatak prometa, no dvije osobe koje su ignorirale zabranu našle su se na putu Rosbergu. On je zbog toga usporio, a Wehrlein koji je bio iza njega je skrenuo kako se ne bi zabio u njegov auto i pogodio je dvoje pješaka.
 
Oni su teško ozlijeđeni i podmah su prevezeni u bolnicu, a nakon očekivida će biti poznati svi detalji koji su doveli do nesreće. Nakon svega Howedes i Draxler su odradili trening s ostatkom reprezentacije, a Rosberg je putem Twittera poručio: "Šokiran sam nesrećom. Moje misli su s ljudima koji su povrijeđeni i želim im brz oporavak."
 
Howedes, zvijezda Schalkea, priznao je nakon razgovora s policijom da ga je događaj jako potresao.
 
"U stanju šoka sam i rješavam to razgovorom s trenerima i liječnicima. Slike mi se vrte pred očima. Izuzetno žalim, i sada mislim samo na one koji su stradali i njihove obitelji", rekao je za Bild.

Pročitajte više