"Novi Carragher" na udaru pravog: Legenda Liverpoola popljuvala Lovrena nakon debakla kod Cityja

Foto: Screenshot

OD prvog dana, kad je u onom senzacionalnom i za Liverpool gotovo pa rekordnom transferu, Dejan Lovren sletio na Anfield, samo su pljuštale pohvale na račun hrvatskog reprezentativca. Od trenera Rodgersa, kapetana Gerrarda i klupskih legendi Jamiea Carraghera.
 
Tako je Carragher , bivši branič Liverpoola, oduševljen  time što je njegov bivši klub doveo Dejana Lovrena, rekao prije nekoliko dana:
 
"Gledao sam ga na Anfieldu kada je tamo gostovao sa Southamptonom i gledao sam ga protiv Manchester Uniteda. Bio je izvanredan u obje utakmice", rekao je Carragher koji je za Liverpool igrao 17 godina.
 
"Izgleda kao rođeni vođa i dobar organizator obrane. Ima potencijal da učini Liverpool jačom momčadi. Postoji puno dobrih braniča i oni posjeduju različite kvalitete, ali nema ih mnogo ovakvih poput Lovrena. Vjerujem da Dejan ima sve preduvjete da postane kapetan nakon što se oprosti Gerrard."
 
Ipak, idila nije dugo trajala. Nakon jučerašnjeg teškog poraza od prvaka Cityja 3:1, krenule su optužbe i kritike na Lovrenov račun, i zanimljivo, baš od Carraghera.
 
''Igrao je jako loše'', rekao je Carragher za  Sky Sports’ Monday Night Football te je pojasnio:
 
''Cijelu utakmicu je zadnja četvorka Redsa plivala. Posebno su nesigurni bili Lovren i Moreno. Je li ovo sinoć bio izdvojeni slučaj, ili Lovren i inače ima problema s posjedom i distribucijom lopte, jer netko će se onda morati vraćati kako bi ispunio rupu koju on ostavlja''?
 
Interesantno, sve ovo što je primijetio Carragher, bile su glavne boljke Lovrena dok je igrao u Lyonu i na koncu, zbog takvih grešaka je morao i otići iz Francuske.

Pročitajte više