Oklahoma i Indiana izjednačili serije, triple-double Westbrooka

Foto: Guliver Image/Getty Images

Oklahoma City Thunder i Indiana Pacersi uzvratili su Clippersima i Wizardsima u drugim utakmica konferencijskih polufinala i poravnali na 1-1 u serijama.

Thunder je ponovno bio na pogon dvojice najboljih igrača, Westbrook je došao do triple-doublea s 31 poenom i po deset asistencija i skokova, dok je Durantu za isti pothvat nedostajala jedna asistencija, zaustavio se na 32 poena 12 skokova i devet asistencija.
 
Sve je riješeno u trećoj četvrtini, nakon koje su domaćini sjajnom igrom u obrani otišli na 17 poena prednosti, neuhvatljivo u nastavku susreta za krajnjih 112:101. Kod gostiju je u porazu Redick zabio 18 poena, a Chris Paul 17 uz 11 asistencija.

 Mnogo više neizvjesnosti bilo je u Indianapolisu, a na kraju je presudio loš šut Wizardsa iza linije za tri poena u ključnim trenucima, za razliku od prvog susreta. 
 
Završilo je 86:82 za domaćine, a sjajan je kod Pacersa bio Roy Hibbert s 28 poena i devet skokova, 14 je dodao George Hill. Gortat je predvodio Wizardse s 21 poenom i 11 skokova, a Bradley Beal ubacio je 17.
 

 
NBA doigravanje, konferencijsko polufinale:
Oklahoma City Thunder - Los Angeles Clippers 112:101 (1-1)
Indiana Pacers - Washington Wizards 86:82 (1-1)
 

Pročitajte više