Ostaje li Kek bez cijelog veznog reda? Močinića želi pola Italije, Napoli vraća Radoševića

Foto: Hina, Screenshot Corriere dello Sport

RIJEKA je dobar dio sezone držala vodeće mjesto u prvenstvu i tek je na samom kraju jesenjeg dijela, odigravši nekoliko neplaniranih remija, prepustila prvu poziciju Dinamu.
 
Matjaž Kek je igru momčadi bazirao na sjajnom i čvrstom veznom redu te ubitačnim kontrama. Ipak, kako stvari stoje, Slovenac na klupi Rijeke mogao bi se naći u velikim problemima.
 
Nakon što su klub već napustili Moises (Palmeiras) i Jugović (Jeonam Dragons), Rijeka bi mogla ostati bez još dva vezna igrača. 
 
Iz Italije stiže vijest da Napoli nije spreman produžiti Radoševićevu posudbu i da bi ga radije poslali na kaljenje negdje u Serie A osim ako Rijeka ne preuzme na sebe plaćanje kompletnog ugovora, što je nemoguće, unatoč želji igrača da ostane na Kvarneru.
 
S druge strane, Corriere dello Sport u opširnom je tekstu predstavio Ivana Močinića kao igrača kojeg traži nekoliko talijanskih klubova.
 
Corriere piše kako Dinamo već neko vrijeme ima na meti hrvatskog reprezentativca, a da ga osim Celtica, još žele i Lazio te Sampdoria.
 
Talijani su Močinića predstavili kao fantastičnog veznjaka, koji ima sjajan pregled igre, obje noge i nevjerojatnu energiju.
 
Interes za Močinića potvrdio je i sportski direktor Rijeke Srećko Juričić:
 
''Istina je, za Močinića se duže vrijeme raspituju neki klubovi. Mogu potvrditi da se radi o Dinamu, Celticu, Laziju i Sampdoriji''.
 
Iako s Rijekom Močinić ima ugovor do 2018., teško će Kek zadržati veznjaka ako dođe unosna ponuda s kakvom bi Riječani bili zadovoljni.

 

 

Pročitajte više