Otišao najskuplji igrač: Montador više nije član Medveščaka!

Foto: KHL Medveščak

STEVE MONTADOR više nije član Medveščaka. Šaputanja o težoj ozlijedi kanadskog braniča dobila su potvrdu u ponedjeljak ujutro, kada je službena stranica lige objavila da su Montador i klub raskinuli ugovor.

Tako je 'brak' bivšeg NHL-ovca i 'medvjeda' kratko trajao, a bek koji je zbog potresa mozga propustio većinu prošle sezone očito više nije spreman za vrhunske izazove. Njegova glava nije izdržala, za 'medvjede' je odigrao tek 11 utakmica.

Medveščak je tako ostao bez najskupljeg igrača u svlačionici, ali s obzirom kako igraju posljednjih tjedana Montador neće previše nedostajati. Ionako je dovoljno bekova u 'brlogu', stigao je finski branič Pikkarainen, a spominje se kako će do kraja sezone ugovor dobiti i Ivan Švarny, piše khl.hr.

Uz to, da u KHL-u može dobro igrati, pokazao je i Saša Martinović koji je jedno od najugodnijih iznenađenja u momčadi Marka Frencha. Ostaje nevjerojatno kako 'medvjedi' nemaju sreće sa 'zvijezdanim' transferima bekova u posljednje četiri sezone. Stizali su bivše NHL zvijezde poput Jamieja Riversa i Andyja Delmorea, sve igrači s više od 400 NHL utakmica, ali oni i Montador su zajedno uspjeli odigrati 37 utakmica. Riversu je pukla slezena, odigrao ih je 14, Delmore zbog loma ruke dvije manje. Valjda će u budućnosti biti više sreće...

Pročitajte više