Ovaj Danac je vidio sve: "Ne znam kako bi nas Hrvatska mogla pobijediti"

Foto: EHF

JEDAN od najiskusnijih i najtrofejnijih igrača u momčadi Ulija Wilbeka, Michael Knudsen, u petak će još jednom u karijeri igrati protiv Hrvatske ključnu utakmicu na velikom natjecanju. Hrvatska i Danska igraju za finale Europskog prvenstva u petak od 21 sat.

Knudsen s 35 godina na leđima ima priliku na najljepši mogući način, obranom europskog zlata u domovini, zaokružiti sjajnu reprezentativnu karijeru koja traje već dugih 12 godina. Utakmica s Hrvatskom se nagledao, a i naigrao.

"Ne vidim kako bi Hrvati mogli pobijediti u petak. Sve je na našoj strani. Do sada smo to pokazali, puno smo samopouzdanja i ne vidim kako bismo mogli izgubiti", rekao je Knudsen koji se u bogatoj karijeri okitio s tri europske bronce, zlatom te srebrom i broncom sa svjetskih prvenstava.

Na ovom turniru igrao je u 6 utakmica i zabio 14 golova.

"Do sada smo igrali odlično, srećom, nitko na nas još nije napravio pravi pritisak. Toliko smo samouvjereni da vjerujemo kako ne postoji nitko tko nas može pobijediti".

No, Hrvatska nije bilo tko.

"Poštujemo Hrvatsku. Njihov kontranapad je ubojit i zastrašujuć, u obrani su vrlo jaki, a krila su im nevjerojatno brza. Kontre redovito zabijaju, i ako mi ne zabijemo svoje prilike, bit će nam jako teško", zaključio je Knudsen.

> Goluža prije puta za Herning: Nitko ne želi ovo zlato više od nas!

> Dosta je bronce: "Idemo po to finale!"

> Danci poručili Hrvatima: Duvnjak vam je umoran, stradat ćete kao u Španjolskoj!

> Vori: Ima nas samo četiri milijuna, a Hrvatska po šesti put igra u polufinalu Eura!

> Danci, čeka vas pakao! Hrvatska je u polufinalu Eura

Index sport zbog vas je i na Facebooku. Imamo više od 141 milijun razloga da i dalje budemo odgovorni i beskompromisni. Slobodno kritizirajte i hvalite, ali prije svega - podijelite s nama ono što smatrate bitnim, jer ništa nas ne pokreće bolje od velikih vijesti. Čekamo vas na našoj Facebook stranici.

Pročitajte više