Ovakvu namještaljku još niste vidjeli: "Kaskader" crnogorskog Čelika primio pet golova od Kopra u EL

Foto: NK Siroki

U ČETVRTAK navečer odigrani su prvi susreti prvog pretkola Europa lige, a jedini hrvatskih predstavnik RNK Split svladao je na Parku Mladeži s 2:0 armensku Miku. Najnevjerojatniji susret odigrali su crnogorski Čelik i Kopar u Nikšiću. Slovenci su slavili s čak 5:0, a način na koji je crnogorski vratar primao golove prilično je bizaran. Između ostalog, vrlo će teško uvjeriti odgovorne kako zgoditke nije namjerno puštao.

Od zanimljivijih dvoboja spomenimo ki ako je srpski Čukarički s 4:0 svladao andorsku Sant Julia, dok je makedonsko Turnovo, s kojim je Hajduk igrao prošle godine, poraženo na svom travnjaku od gruzijske Chikhure. Široki Brijeg s 2:0 slavio je na gostovanju kod azerbajdžanske Gabale, Metalurg Skopje s 3:0 bio bolji od andorske Santa Colome, dok je Budućnost iz Podgorice nadvisila sanmarinski Folgore s 2:1.

Željezničar je pak na domaćem terenu odigrao 0:0 s Lovćenom, a makedonska Shkendija na domaćem terenu svladala moldavski Zimbru s 2:1. Na koncu, slovenski Rudar iz Velenja remizirao je 1:1 s albanskom Laci. Uzvratne utakmice na rasporedu su za tjedan dana, a prvi susreti drugog pretkola već za dva tjedna.

Pročitajte više