"Ovo je povijesna blamaža, otriježnjenje koje nam je trebalo"

 Foto: Hina

GOLEMO razočaranje izazvali su Velimir Perasović i njegovi igrači izvedbom u Lilleu. Navijači smatraju da je riječ o povijesnoj blamaži, iako je hrvatska košarka doživjela mnoge slomove. Češka u Lilleu, ipak, pamtit će se po potpunoj nemomći. Hrvatska je zalutala u drugi dio turnira. Prizemljeni su svi oni koji su smatrali da Hrvatska pripada rangu ozbiljne košarke.

Više od teškog rezulatskog poraza pamtit će se bezvoljnost. Nakon utakmice komentari čitatelja na našem Facebooku i forumu očekivano su puni gorčine:

"Hrvatsku košarkašku reprezentaciju treba raspustiti..."

"Ukić i Tomić, zablude naše košarke, nadam se da će novi izbornik odustati od njih..."

"Ušli smo u utakmicu loše jer svaki komentar je bio dobit ćemo, bolji smo, 15, 20, 30, razlike za nas. Dok god bude tako, nema tu kruha"

"Tomića bih zamolio da dres reprezentacije objesi o klin."

"Ne igraju Česi toliko dobru obranu, jer svaki naš prodor rezultira faulom od strane Češke, koliko su naši traljavi u igri na čelu s nesposobnim Ukićem i Tomićem."

"Ukić je uvijek nešto doživio prvi put u svojih tolko godina igranja za reprezentaciju..."

"Ostaviti Simona, Bogdanovića, Šarića, Hezonju, Stipčevića, Žorića, a ovim ostalima se zahvaliti ako će igrati s 50 posto mogućnosti kao Tomić."
 
"Čim se politika pojavi blizu sporta, dogodi se raspdad."
 
"Šukeri nam vode košarku i nogomet."
 
"Kako vas nije sram da nam jedna Češka drži predavanje o košarci?! Ne želimo vas više u reprezentaciji."
 
"Perasović je pretpostavio dokazano lošeg Ukića i Bogdanovića Šariću i Hezonji. Bolje da je poveo Arapovića, Mazalina i ekipu nego tzv. NBA igrače!"
 
"Ovo je bilo otriježnjenje koje nam je trebalo, od sljedećeg turnira možemo samo bolje. Hezonja ima potencijala mlad je, srčan, ali vrijeme je da smijenimo neke zaslužnike poput, Simona, Žorića, Ukića, Tomića, Rudeža, Drapera, Stipčevića..."
 
"Povijesna blamaža. Ne pamtim veću bezvoljnost da sam vidio ikad."
 
"Možemo se samo nadati da će do sljedećeg Eurobasketa biti bolje."
 
Svoje komentare i analize debakla u Lilleu šaljite nam na sport@index.hr. Tko je kriv - Savez, izbornik, igrači ili javnost s nerealnim očekivanjima?
 
 

Pročitajte više