PSG u lovu na najbolje rukometaše svijeta: U Pariz stižu Balić, Hansen i Andersson?

CROATIA OSIGURANJE ZAGREB nalazi se u teškim financijskim problemima i doista ne bi bilo čudno da dožive sudbinu danskog Kopenhagena, koji je krajem srpnja proglasio bankrot. Svi bitniji igrači napustili su "brod koji tone", a među njima i Mikkel Hansen te Kim Andersson.

Odmah nakon propasti kluba koji je prošle sezone dogurao do Final Foura rukometne Lige prvaka, danski i švedski mediji krenuli su s pričom kako će Hansen i Andersson potpisati za bogati PSG, a Ekstrabladet je otišao korak dalje te je objavio vijest kako će se u Pariz preseliti i Ivano Balić koji je prije dva mjeseca raskinuo ugovor sa Zagrebom.

"Balić&Co"



"Nas trojica možemo pokrenuti vlastiti klub", u šali je poručio Andersson, a prenosi Aftonbladet.

Ako Baliću, Hansenu i Anderssonu pridodamo još Petersena i Ekberga na krilima te Kaspera Hvidta na golu, onda je to momčad koja bi bez većih problema pokorila Ligu prvaka.

"Da, mislim da bi bili izuzetno jaki za Ligu prvaka", potvrdio je Andersson.

"A, kako bi se zvao klub", upitali su ga novinari, "Kimova momčad?"

"Ne, ta čast ide Baliću. Zvali bi se Balić&Co", poručio je Šveđanin.

Strašna imena: Balić, Dinart, Abalo, Hansen, Andersson...

Švedski mediji tvrde kako je ovaj transfer itekako realan, jer je PSG financijski potpomognut bogatim katarskim vlasnicima kojima ne bi bio problem izdvojiti koju "milju" više da na jednom mjestu okupe najbolje rukometaše svijeta.

U PSG su ovog ljeta već stigli Abalo, Dinart, Gunnarsson, Bojinović, Kopljar i Hallgrimsson, a ako nadodamo eventualni dolazak Hansena, Anderssona i Balića, teško da bi im koja momčad mogla parirati.

Pročitajte više