Pamić otjerao Joa iz Istre: Dosta smo mu titrali jaja, za mene više ne postoji!

Foto: Hina

ISTRA 1961 poražena je s 1:0 u 28. kolu HNL-a od Rijeke na svom travnjaku, no zanimljivije od sam utakmice bilo je "treće poluvrijeme" u Puli. Nakon reakcije Joa poslije zamjene u 41. minuti Igor Pamić je Brazilca definitivno prekrižio.
 
"Jou je zabranjen ulaz u svlačionicu, na stranu sve, ali nitko neće bacati dres našeg kluba i ponašati se kao što se on ponaša", riječi su Pamića nakon što je Jo divljao na klupi i bacio dres Istre nezadovoljan time što je mora napustiti igru.
 
"Dosta smo mi njemu titrali jaja da izvinete, jedan gol i dvije asistencije, to je njegov učinak, a sve ostalo je bajka. Ovo je 'amen' i za mene on više ne postoji", zaključak je Pamića, a više detalja o načinu raskida ugovora i budućnosti Brazilca bit će poznato tijekom sljedećeg tjedna.
 
Kek čeka jadranski derbi: "Bio je ovo strašan ciklus"

Trener Rijeke Matjaž Kek bio je bolje volje.

"Nije lako niti jednog protivnika tri puta zaredom pobijediti, ali što se tri boda tiče ja sam zadovoljan. Mislim da smo kroz utakmicu pustili previše prostora Istri. Imali smo sreću da nismo bili kažnjeni. Nisam zadovoljan reakcijom igrača koji su ušli i takvu reakciju nisam očekivao. Ali dobio sam dobru informaciju na koga mogu računati", rekao je Kek.

Rijeka je završila ovaj mjesec s velikim nizom od pet pobjeda zaredom u HNL-u i plasmanom u finale Kupa.

"Dobro je da je ovaj ciklus završio. Devet utakmica smo igrali u ovom mjesecu, to je stvarno strašno. Što se toga tiče ja sam zadovoljan. Napravili smo pravu seriju od Zadra nadalje", dodao je Kek.

Rijeci slijedi izravni okršaj s Hajdukom (nedjelja, 15h) u borbi za drugo mjesto. Pošto je Rijeka u finalu Kupa s Dinamom, Hajduku je prvenstvo jedini način da dohvati Europu.

Pročitajte više