Panika u Madridu: Ronaldo ne želi produljiti ugovor s Realom

Foto: AFP

CRISTIANO RONALDO odbija produljiti ugovor s Real Madridom, piše "Marca" te navodi kako će Portugalac vjerojatno napustiti Santiago Bernabeu u ljeto 2015. kada mu istekne ugovor. Naravno, ako Španjolci ne odluče na njemu prije zaraditi.

Ronaldo je nesretan u Madridu posljednjih mjeseci i svjestan kako klub neće puno napraviti na vraćanju pozitivne atmosfere, osim što može ponuditi bogatiji ugovor, piše Marca, no Portugalac je još ranije rekao kako novac nije razlog njegovog nezadovoljstva. Tri mjeseca kasnije, ništa nisu Madriđani napravili kako bi oraspoložili Cristiana. Bivši Ronaldov suigrač Patrice Evra komentirao je kako s Ronaldom održava stalne kontakte te kako bi se volio vratiti u Manchester. Francuz smatra kako Real ne tretira dobro svoju zvijezdu.

Real bi s Ronaldom volio produljiti do 2018. godine, ne žele ga prodati, no ako se njihova najveća zvijezda ne predomisli, morat će ga prodati nakasnije do ljeta 2014. kako bi vratili barem dio od stotinjak milijuna eura koje su za njega platili Manchester Unitedu.

"Crveni vragovi" prvi su na listi Ronaldovih prioriteta u slučaju odlaska iz Madrida. Priznao je kako mu nedostaju Alex Ferguson i Old Trafford, no Englezi trenutno nemaju novac za takav transfer.

Real i United susreću se ove sezone u osmini finala Lige prvaka.

Pročitajte više