Pauk: HNS će pronaći način da poništi odluku Komisije za licenciranje

Foto: Nikša Stipaničev /  Cropix

VELIKI prosvjedi navijača nisu ostavili ravnodušnima vodstvo NK Šibenika, kao ni lokalni HDZ, koji vlada županijom i njenim nogometnim savezom.

> Slamka spasa? HNS će razmotriti prigovore Intera i Šibenika na licenciranje

> Juriš Funcuta na Šubićevac: Navijači privedeni nakon sukoba s policijom, uprava "ne može otići sada"


Šibenik je zbog dugova izbačen u treću ligu, a Funcuti za to krive aktualno vodstvo na čelu s predsjednikom Goranom Paukom. On je, pak, prozvao čelnike HNS-a i pozvao na reakciju Antu Kulušića, šibenskog dopredsjednika u Rusanovoj.


Kulušić je prije tri dana obećao da će IO preispitati odluku Komisije za licenciranje, iako to tijelo nema mogućnost poništiti ju u korist kluba sa Šubićevca. HNS je jučer službeno objavio kako će o Šibeniku raspravljati prvom prilikom, odnosno kada se predsjednici Šuker i Vrbanović vrate sa službenog puta na Mauricijus zbog kojeg su propustili rasplet domaćeg prvenstva.

Predsjednik HNK Šibenik Goran Pauk prokomentirao je za Šibenski portal jučerašnje priopćenje HNS-a: "Bitno je da se Izvršni odbor HNS oglasio, da se stvari razvijaju u smjeru koji priželjkujemo, da se uvidi kako se Šibenik ne može tretirati kao neki drugi klubovi jer smo jedini zakonski u postupku preoblikovanja i koji će, nadam se, biti uspješno završen".

"Puhali smo im za vrat, zato što su argumenti na našoj strani. I normalno je da ako se utvrdi da je Šibenik oštećen, a jeste, da će Izvršni odbor pronaći način da promijeni odluku Komisije za licenciranje", zaključio je Pauk.

Apsurdno je što je najveći dužnik Šibeniku splitski Hajduk, koji je posljednjih godinu dana igrao pod više puta odgađanom suspenzijom, kao i Šibenčani, no oni su licencu dobili.
 

Pročitajte više