Payet blizu bijega od Bilića: Marseille se vratio s daleko najvišom ponudom do sada

Foto: Guliver Image/Getty Images

DIMITRI PAYET na korak je od odlaska iz West Hama, odnosno povratka u Marseille, odakle je u ljeto 2015. za 14 milijuna funti odštete došao u istočni London, ali mu je tamo, bez obzira što je sjajnim igrama izborio novi, rekordni ugovor te postao ljubimac trenera, suigrača i navijača, postalo neizdrživo, pa je prošlog tjedna ultimativno zatražio odlazak.

Priča o Payetovom (ne)odlasku iz West Hama odmah je postala jedna od najpraćenijih transfer-trakavica ovog siječnja, a on je zbog nezahvalnog i bezobraznog načina na koji traži odlazak (prestao je igrati i trenirati), ekspresno od idola, postao najomraženiji lik kod navijača Hammersa.
 
Pretpostavlja se da mu je netko od njih jučer ciglom razbio staklo na automobilu, a da petak doista za njega bude crn, pobrinuli su se engleski mediji, koji su jučer objavili da je Marseille odustao od njega jer West Ham cijenu odštete za odbjeglu zvijezdu ne pušta ispod 35 milijuna eura, a Olympique je nakon odbijenica za ponude od redom 19, 20 i 22 milijuna eura odlučio da neće više licitirati, posebno ne do čak 35 milijuna.
 
Ali, L'Equipe, najugledniji sportski dnevnik na svijetu, donosi ekskluzivu: Ne samo da Marseille nije odustao od Payeta, nego je za njega čak i ponudio daleko najeveći iznos do sada - 30 milijuna eura.
 
Iako West Ham traži pet milijuna više, na ovo još nije odogovorio niječno.

Pročitajte više