Pismo razočaranog navijača Hajduka Marinu Brbiću: Ne smijete prodati Bradarića u Rijeku ili Dinamo!

Foto: HNKHajduk

FILIP BRADARIĆ blizu je napuštanja Hajduka i odlaska u jedan od dva vodeća kluba HNL-a - Dinamo ili Rijeku. 
 
Mnoge navijače Hajduka razočarala je vijest o mogućoj prodaji 23-godišnjeg veznjaka za malo više od pola milijuna eura u rivalski klub, a povodom toga jedan navijač iz Trogira poslao je pismo predsjedniku splitskog kluba Marinu Brbiću, a potom je isti proslijedio i redakciji Indexa.
 
"Slobodan sam obratiti Vam se ovim putem, na tragu informacije kako dvojite treba li Filipa Bradarića prodati Rijeci ili Dinamu.
 
Uopće nije u pitanju iznos, taman da se radi o deset milijuna eura, takav potez treba se smatrati nerazboritim, jer pojačavati svoje najljuće rivale jednim od svojih najboljih igrača ne može dobiti drugačiju ocjenu.
 
Pored toga isti ti kojima želite prodati igrača, stalno rade kontra kluba, a izgleda da im Vi, a i NO ako odobri ovu prodaju, odgovarate svojim amaterizmom.
 
Samo kao podsjetnik, kako nam se rugaju navodim činjenice:
 
1. Vrapci na grani su pjevali kako Sušić potpisuje za Inter, a onda je Mamić nakon dva telefonska razgovora prodao Brozovića u Inter. A sad bi se opet narugao Hajduku jeftinom kupnjom Bradarića.
 
2. Vrapci na grani su pjevali posljednjih godinu dana kako je Josip Radošević nezadovoljan u Napoliju, a sada Rijeka čini sve da ga posudi, a Vi naravno da niste pokušali ništa. A sad bi se opet narugala Hajduku jeftinom kupnjom Bradarića.
 
Član sam kluba godinama i s ponosom sam glasao za ovaj NO koji Vas je izabrao za čelnika Kluba i mojim venama teče bila krv još od onoga dana kada me otac kao malog dječaka prvi put doveo na stadion, tamo negdje ranih 80-ih na utakmicu Hajduk-Vojvodina (0:0).
 
Stoga Vas Molim u ime cijele Dalmacije i vojske Hajdukovih navijača da ne povlačite ovaj potez i da ne prodajete Bradarića Mamiću ni Miškoviću. Znam da klub treba novac, ali imate drugih, manje bolnih načina za osiguranje klupskog godišnjeg proračuna samo se trebate pokrenuti i pronaći ozbiljnog ulagača ili strateškog partnera, jer to je i zadaća Uprave.
 
Ukoliko niste sposobni, časno se povucite i prestanite sramotiti Klub, Split i cijelu Dalmaciju, jer sada je pitanje Bradarića, a sutra će biti Vlašića, Balića ili nekog trećeg kojega ćete prodati Dinamu i/ili Rijeci, a to je nedopustivo.
 
Znam da ćete, kada i ako pročitate ovaj mail, u uzvišenoj bahatosti svoje pozicije, sa gađenjem spomenuti sve moje pretke uz glagol koji poćinje s "J", jer što se tamo neki navijač ima miješati u posao vođenja kluba, ali nisam tu u pitanju ja, nego iz mene progovara svaki pravi navijač Hajduka, koji voli svoj Klub...za razliku od Vas, koji volite samo svoju funkciju.
 
Hajduk živi vječno!
S poštovanjem,
Stjepan Lučin, Trogir".
 
 

 
Što vi mislite o mogućoj prodaji Bradarića u Dinamo ili Rijeku? Što mislite o transfer-politici Hajduka, ali Rijeke i Dinama, te ostalih klubova HNL-a?  
 
Svoja razmišljanja podijelite s nama na Facebook stranici IndexSporta:
 
 

Pročitajte više