Pitamo vas: Jeste li za to da se vodstvo Dinama bira po principu jedan čovjek - jedan glas?

Montaža: Index

DARIO ŠIMIĆ, Igor Bišćan, Silvio Marić i Tomo Šokota, bivše zvijezde Dinama udružene s Bad Blue Boysima, traže izbore u Dinamu po načelu "jedan član-jedan glas". Posljednjih tjedana uznemirili su Zdravka Mamića koji je sazvao nekoliko anti-pressica kao odgovor na njihova javna okupljanja i skupljanje podrške javnosti. Mamić im je uzvratio i udarcem ispod pojasa, optuživši ih da su instruirani od politike, konkretno SDP-a. O svemu tome govorili su u emisiji Nedjeljom u 2.

Kako smo upravo obaviješteni iz redakcije emisije Nedjeljom u 2, da je na njihovim Facebook stranicama bio prikazan krivi broj za glasanje što je rezultiralo da je na televizijskoj anketi glasalo samo 200-ak ljudi, Index vas poziva da se uključite u anketu - Kakav Dinamo želite.

Uključite se i ostavite svoj komentar na našem Facebook profilu.

Krenulo je nalazom Sportske inspekcije Ministarstva sporta, kojim je jasno poručeno kako statut kluba kojeg je Mamić prisvojio, nije u skladu sa Zakonom o udrugama, odnosno članovima ove "udruge građana" nije dopušteno da biraju i budu birani u klupska tijela.
 
Na to se još jednom u nizu svojih patetičnih i dramatičnih tirada, oglasio Zdravko Mamić, koji po tko zna koji put "odlazi iz Dinama" jer ga "žele likvidirati". Prije bi rekli kako je svjestan kako bi mu izlazak na izbore bio "samoubojstvo".
 
Samo dan nakon Mamićeve objave odlaska, procurilo je da su se konačno okuražile igračke legende novije klupske povijesti, koje okupljene u inicijativu "Za naš Dinamo" i dalje ne žele ništa otkrivati vezano uz njihov projekt da se klub vrati navijačima i njime upravlja demokratski.
 
 

 
 

Pročitajte više