Podatak zbog kojeg Pep ne spava: Realov BBC u Ligi prvaka zabio isto golova kao i cijela momčad Bayerna

Screenshot (Marca)

PEP GUARDIOLA vjerojatno ne spava zbog Cristiana Ronalda i Garetha Balea, koji će sutra u uzvratu polufinala Lige prvaka biti najveća opasnost po Bayernov gol.

> Bale poručuje: Nećemo parkirati autobus u Munchenu, Real nije momčad koja se brani

> Mandžo, pazi! Super Mario bi zbog žutog kartona propustio moguće finale Lige prvaka

> Utakmice polufinala Lige prvaka počinju minutom šutnje za Vilanovu i Boškova

> Kraljevi sletjeli u München

> Guardiola zavapio pred uzvrat s Realom: Ribery, trebaš nam!

> Klopp: Želim da Bayern prođe u finale!

> Real stiže u München po finale Lige prvaka: "Ostavit ćemo dušu na terenu!"

Ronaldo i Bale nisu zajedno igrali već mjesec dana, još od četvrtfinala Lige prvaka kada je Borussia u Madridu stradala s 3:0. I normalno je da u Bayernu, koji lovi zaostatak 0:1 iz prve utakmice, strahuju od tog nezaustavljivog dvojca.

Guardiola ima veliku dilemu - napasti Real ili ne. Ako napadne mogao bi nastradati iz kontranapada, najjačeg Realovog oružja. A ako bude igrao opreznije, mogao bi sačuvati gol, no tko zna što će u tom slučaju ostvariti napadački dio momčadi.

Vjerojatno je Guardiola šokiran i onim što je vidio posljednjih dana od najboljih igrača Reala. Najprije je Bale istrčao jedan od najboljih kontranapada u povijesti nogometa i srušio Barcelonu u finalu Kupa kralja, a zatim je ovog vikenda Ronaldo zabio dvije golčine.

Zastrašujući je podatak da su Ronaldo i Bale ove sezone zajedno postigli 19 golova u Ligi prvaka. A ako im se doda i pet golova Karima Benzeme, koji je svoj peti gol zabio upravo atualnim prvaci Europe i s kojim čine pakleni trio BBC, onda su samo njih trojica zabila isto golova kao cijela momčad Bayerna.

A Realu će sutra vjerojatno biti dovoljan samo jedan gol za plasman u lisabonsko finale.

Pročitajte više