Pogledajte Gigin gol: Hajduk konačno našao Dinamo kojeg može pobijediti!

Foto: V. Dugandzic / Cropix

HAJDUK je u prvoj prijateljskoj utakmici na priprema u Turskoj svladao njemačkog drugoligaša Dynama iz Dresdena rezultatom 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Ivan Vuković u 37. minuti.

Krstičević je poslao momčad u sastavu: Kalinić - Vršajević, Jonjić, Milović, Jozinović – Milić, Lima – Oremuš, Andrijašević, Caktaš – Vuković.

Hajduk je utakmicu otvorio s fantastičnom prilikom Vukovića koji je promašio sa šest metara od gola Igrala se 21. minuta kada je popularni Giga mogao dovesti Hajduk u vodstvo, ali je promašio gol. Ipak, Vuković se iskupio pogotkom u 37. minuti kada mu je asistirao kapetan Oremuš. Hajduk je tada nastavio napadati, a Vukojevića po broju promašaja zamijenio je Andrijašević, koji je pet minuta prije kraja prvog dijela promašio gol s pet metara.

Kako se utakmica bližila kraju, tako je Hajdukova dominacija počela opadati, a Dynamova igra došla je došao izražaja. U 68. minuti Ouali je snažno opalio po golu, a lopta je od grede otišla izvan igrališta. U 79. minuti Dynamo je imao i penal, međutim Fiel je poput Vukovića s početka utakmice promašio. Hajduk je pred kraj susreta organizirao posljednju ofenzivu iz koje je u istoj akciji Kišu obranio vratar, Vršajeviću stoper Dynama, da bi Tomaš glavom pucao malo iznad gola.

Hajduk se sada okreće drugoj prijateljskoj utakmici koja je na rasporedu u utorak, a igrači Miše Krstičevića igraju protiv Wolfsburga II.

Hajduk - Dynamo 1:0 

Pročitajte više