Pogledajte kako tulumare Bavarci i zašto Martinez mrzi Mandžukića!

Foto: Guliver Image/Getty Images; Bayern/Instagram

BAYERN je ove subote spektakularnim slavljem na Allianz Areni i ulicama Műnchena proslavio obranu naslova prvaka Njemačke. Veselje nije umanjila ni činjenica da su ostali bez europskog naslova, a pomogla je i pobjeda u posljednjem kolu nad Stuttgartom 1:0, iako je stigla tek u sudačkoj nadoknadi.

> Mandžo propustio ući u povijest: Lewandowski u Bayern stiže kao najbolji strijelac Bundeslige

> Perišić i Iličević zabili, Bayer u Ligi prvaka, HSV u doigravanju za opstanak

Drugu godinu zaredom Bayern je prvak Njemačke, rekordni 24. put u povijesti. Mario Mandžukić nije postao prvi Hrvat - najbolji strijelac Bundeslige, za Lewandowskim je zaostao dva gola, ali hrvatski napadač jedan od rijetkih koji su dvaput zaredom dizali trofej prvaka na prepunim minhenskim ulicama.

"Mrzim te, Mario Mandžukić"

Ludo slavlje počelo je već na stadionu gdje su se igrači zalijevali pivom iz golemih krigli, a mokar do kože bio je i trener Pep Guardiola. Mandžo je s leđa iznenadio Javija Martineza koji mu je zahvalio porukom i fotografijom na Twitteru: "Mrzim te, Mario Mandžukić".

Bayernova momčad, stručni stožer i čelnici kluba autobusom su paradirali ulicama Műnchena i proslavili rekordni naslov s desecima tisuća svojih fanova.

Pročitajte više