Pogledajte snimku: Više od stotinu navijača sukobilo se na autocesti kod Karlovca

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL; kaportal.hr

NA AUTOCESTI A1 kod Karlovca, u blizini tunela Sv. Marko oko 13 sati došlo je do masovnog sukoba navijača uoči Kup utakmica Dinama i Hajduka. Indexu je iz PU karlovačke potvrđeno da se dogodio sukob više osoba na autocesti u smjeru Zagreba.

Prema neslužbenim informacijama, u tučnjavi je sudjelovalo pedesetak navijača Dinama i stotinjak navijača Hajduka. Sve upućuje na dogovor o tučnjavi, jer su navijači išli u suprotnome smjeru, zaustavili se i potukli na autocesti u smjeru Zagreba.

Ubrzo se pojavila i snimka početka tučnjave, na kojoj se vidi kolona zaustavljenih vozila i nekoliko desetaka osoba kako pretrčavaju autocestu.
 

"Zaprimili smo oko 13 sati dojavu o sudjelovanju u tučnjavi više osoba, na autocesti u smjeru Zagreba. Policijski službenici su na terenu. Ne znamo ima li ozlijeđenih osoba i je li riječ o navijačkim skupinama", kazala nam je glasnogovornica Senka Staroveški. 

Glasnogovornicu smo kontaktirali i oko 15:30 te nam je potvrđeno da policija i dalje nema informacije o ozlijeđenim osobama. 

Moguće je da je riječ o bliskom susretu navijača Dinama i Hajduka, koji su danas putovali na gostovanja utakmica u Kupu. Dinamo je igrao utakmicu u Puli od 17 sati, a Hajduk u Mladini kod Jastrebarskog od 15 sati.

Ravnatelj karlovačke Opće bolnice Suad Crnica Indexu je rekao da u njihovu bolnicu nije zaprimljen nijedan ozlijeđeni navijač, te da bi sigurno znao da je riječ o velikom broju ozlijeđenih. No, tvrdi kako je moguće da se ozlijeđene navijače, čiji broj mu nije poznat, vozi se prema zagrebačkim klinikama. Područna uprava karlovačke policije potvrdila nam je da nema nikakve informacije o sukobu kod Karlovca kao niti o ozlijeđenim osobama.

Index doznaje da je na odmorištu Draganić oko 14 sati viđeno 4-5 navijača Hajduka, jedan potpuno krvave glave. Udaljili su se u automobilu BiH registracija.

 

Pročitajte više