Predsjednik Partizana uboden nožem i pretučen u beogradskom restoranu!

Foto:  KK Partizan

PREDSJEDNIK Košarkaškog kluba Partizan i nekad najbolji europski košarkaš Predrag Danilović uboden je noćas nožem u trbuh, u jednom beogradskom lokalu u Košutnjaku. Operiran je i stanje mu je stabilno.

Danilović je stradao dva sata iza ponoći. U bolnici je primljen oko pet ujutro te hitno  operiran.

Direktor Hitne službe Zlatibor Lončar izjavio je za B92 da je Danilović rano jutros primljen s ozljedama trbuha, glave i ruku. Radi se, kako kaže dr Lončar, o vrlo ozbiljnim povredama.

B92 navodi da je stanje bivšeg reprezentativca nakon operacije stabilno. Prema neslužbenim informacijama predsjednik KK Partizan nije htio razgovarati s policijom i objasniti kako je ozlijeđen, niti je htio otkriti ime napadača. Tijekom današnjeg dana policija bi trebala ispitati svjedoke

Direktor policije Milorad Veljović potvrdio je danas na konferenciji za novinare, da je Danilović zadobio ubodne ozljede u sukobu u ugostiteljskoj objektu u Košutnjaku. "Policija provjerava kako je došlo do sukoba", kratko su priopćili.


RTS je jutros izvijestio da se prije ranjavanja Danilović sukobio s jednim od gostiju restorana u Košutnjaku.

Predrag Danilović je rođen je u Sarajevu 1970. godine. S reprezentacijom Jugoslavije osvojio je četiri europska prvenstva i srebrnu medalju na Olimpijskim igrama. 1994. godine bio je prvi igrač Europe. U upravu crno-bijelih ušao je 2000. godine, a 2007. kažnjen je dvogodišnjom uvjetnom suspenzijom u sportskom i rukovodećem djelovanju zbog napada na suca u polufinalu play offa Srbije.

Pročitajte više