Rakitić: Svaka čast Čiliću, ja i Halilović smo skakali po sobi od sreće

Foto: Hina

JUČER je bio jedan za hrvatski sport, bogat, sadržajan i po mnogo toga, poseban dan. Košarkaši su nakon prave drame u Madridu izgubili u osmini finala od Francuske, no silno razočaranje, koji smo ponovo, po tko za koji put dobili od hrvatskih košarkaši, poništio je kasno navečer fantastični Marin Čilić, koji je senzacionalnom igrom otpuhao najboljeg igrača svih vremena, Rogera Federera i plasirao se u finale US Opena.
 
Naravno da jedan takav dan nije mogao promaći i hrvatskim nogometnim reprezentativcima, koji se pripremaju za otvaranje kvalifikacijskog ciklusa za EP u Francuskoj 2016. U utorak ih čeka Malta, a hrvatski reprezentativci su jučer odmor od treninga iskoristili za praćenje košarkaša i Marina Čilića.
 
''Najprije nas je razočarala košarka i poraz od Francuske, no poslije smo zato uživali u velikoj pobjedi Čilića'', rekao je prvi vratar Vatrenih Danijel Subašić na presici za novinare.
 
Ivan Rakitić je bio još detaljniji:
 
''Čilića sam gledao u sobi zajedno s Haililovićem. Skakali smo od sreće. Toliko smo bili napaljeni na taj meč. Fantastično je da nakon toliko godina opet imamo igrača u finalu Grand Slama''.
 

Pročitajte više