Real slavi "najboljeg igrača na svijetu", Barcelona u šoku: "Nismo ovo očekivali"

Foto: AFP

NOGOMETAŠI Real Madrida nisu krili zadovoljstvo nakon što su razbili najvećeg rivala Barcelonu i izborili finale Kupa kralja.

"Rezultat je realan. Odigrali smo sjajnu utakmicu i nismo dozvolili Barceloni da razvije svoju prepoznatljivu igru", rekao je Sergio Ramos i bocnuo nevidljivog Lionela Messija.

"Cristiano Ronaldo je za mene najbolji igrač na svijetu. Uvijek se ukaže u velikim i značajnim utakmicama."

Ramos bocnuo Messija, Casillas pohvalio Mourinha

Ronaldo smatra kako je ovo velika pobjeda za njega i suigrače uoči utakmice u Ligi prvaka protiv Manchester Uniteda.

"Ova pobjeda nam je podigla samopouzdanje za utakmicu s Manchester Unitedom. Odigrali smo sjajno i postigli tri gola Barceloni, što nije lako", izjavio je strijelac dva gola. Portugalac je već najavio kako će Real u prvenstveni El Clasico, koji se igra u srijedu, ući "pod ručnom".

"Uvijek je veliki motiv igrati protiv Barcelone, ali utakmica u prvenstvu nam nije toliko bitna jer su daleko ispred nas."

Iker Casillas, ozlijeđeni vratar Real Madrida, pohvalio je taktiku svog trenera Josea Mourinha, iako s njim nije u najboljim odnosima.

"Dobro smo kontrolirali igru Barcelone i zato smo slavili. Mourinho je sjajno postavio taktiku, odigrali smo vrlo ozbiljno i slavili zahvaljujući odličnoj taktici."

Raphael Varane u drugoj utakmici protiv Barcelone postigao je i drugi gol.

"Pogodak posvećujem Mourinhu koji je vjerovao u mene."

 

Roura: Nismo ovo očekivali

Andres Iniesta asistirao je Jordiju Albi za jedini pogodak Barcelone. Nakon utakmice najbolji veznjak svijeta bio je razočaran.

"Nedostajao nam je samo korak do finala, ali nismo uspjeli. Ipak, sada moramo mnogo toga uraditi i nastaviti borbu. Hvala navijačima na podršci", rekao je Iniesta, a još više razočaran  izgledao je privremeni trener katalonske momčadi Jordi Roura.

"Nismo ovo očekivali", izjavio je šokirani Roura za Canal Plus i čestitao suparniku.

"Čestitke Realu na ulasku u finale. Sada se moramo podići i pripremiti za sljedeće utakmice."

Real će u finalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Seville i Atletico Madrida.

Pročitajte više