Redknapp o Biliću: Puši 80 cigareta dnevno i svira gitaru, to je prava faca!

Foto: Hina, Telegraph.co.uk/Screenshot

NE PRESTAJE oduševljenost londonskih medija i navijača West Hama povratkom Slavena Bilića u Premiership. Nakon što je potvrdio dolazak na klupu West Hama, Bilić je izazvao mješovite reakcije, ali dio fanova i stručnjaka vjeruje da bi mogao biti uspješan.


Bivši trener West Hama Harry Redknapp podržao je dolazak Slavena Bilića na kormilo "Čekičara" i vjeruje da će biti uspješan.

"Bivši trener Sam Allardyce napravio je odličan posao, ali to navijačima nije bilo dovoljno. Bilića navijači vole i to će biti njegova prednost. Što se tiče Billićeva trenerskog iskustva, mora se priznati da je odradio odličan posao sa hrvatskom reprezentacijom. Nakon toga je radio u Rusiji i Turskoj, a sada ima  priliku raditi u Premier ligi", izjavio je Redknapp, koji je bio trener Biliću upravo u vrijeme dok su obojica bili u West Hamu(1996-1997).

Engleski stručnjak, koji je u Tottenhamu radio sa Modrićem, Čorlukom i Kranjčarem, za Bilića je rekao da je osebujna osoba.  

"Čovjek popuši 80 cigareta dnevno, svira gitaru u rock bendu, prava je faca. No, uza sve to, on puno zna o nogometu. Također, ne bi me začudilo da u svoj stožer dovede nekoga s kim je igrao u West Hamu prije 19 godina", dodao je Redknapp.

Štimac: Bilić ima sve što je potrebno za uspjeh

"Znam kako Slaven osjeća prema West Hamu i to je jako važno. Obojica smo igrali za Hammerse i proveli smo tamo lijepe trenutke. Znam da će ga navijači odmah prihvatiti na pravi način. Ima sve što je potrebno da postigne uspjeh, jezik, taktičko znanje i iskustvo. Zna što navijači očekuju", rekao je Igor Štimac na službenu stranicu West Hama.

"Bilić je sjajna osoba, sjajan karakater. Dok je bio izbornik Hrvatske, igrala je uzbudljiv nogomet, to je jako važno. Slaven je dugoročno rješenje, možda neće odmah proizvesti uspjeh, ali način na koji radi i njegov doprinos uspjehu kluba je velik", dodao je Bilićev nasljednik na klupi Hrvatske, kojeg je zamijenio sadašnji Niko Kovač.

Pročitajte više