Repeša želi ostati izbornik: Nisam završio posao, ova reprezentacija ima veliki potencijal!

Foto: Ales Fevzer/Cropix

IZBORNIK hrvatske košarkaške reprezentacije, Jasmin Repeša, odmara se u Dubrovniku nakon iscrpnog Eurobasketa u Sloveniji, gdje je Hrvatska osvojila četvrto mjesto.

Repeša će nakon kratkog odmora krenuti prema Zagrebu, a već u nedjelju čeka ga prvi izazov na klupi Cedevite, dvoboj protiv Cibone u finalu kupa "Dražen Petrović".

Ipak, reprezentacija je još uvijek u fokusu javnosti.

"Zadovoljan sam jer smo napravili osnovni rezultatski cilj, imamo Svjetsko prvenstvo, dobili smo četvrtfinalnu utakmicu, igrali jako dobro u središnjem dijelu prvenstva, što znači da sam pogodio formu. Međutim, posljednje dvije utakmice bile su veoma iscrpljujuće. Bili smo na aparatima, ali žao mi je što nismo dobili jednu od te dvije utakmice", rekao je Repeša u razgovoru za Sportske novosti. Sada je na potezu Hrvatski košarkaški savez koji bi Repeši trebao ponuditi novi ugovor.

"Svi znate da nemam ugovor, a sve ovo ne bi bilo moguće da nemam potpunu slobodu koju mi je dao moj klub Cedevita. Što se tiče budućnosti u reprezentaciji, meni motiva i energije ne nedostaje i dalje stojim iza one da posao želim završiti na Igrama u Riju 2016. godine. Ova reprezentacija ima veliki potencijal, a uz postojeći kadar dolaze nam i daroviti igrači", poručio je Repeša.

Pročitajte više