Rijeka odbila bogatstvo za Kramarića: Želi više od Leicesterovih 7 milijuna funti!

Foto: Guliver Image/Getty Images

LEICESTER ipak neće s dna Premiershipa bježati Kraminim golovima, jer Rijeka je odbila ponudu Lisica, tešku 7 milijun funti za Andreja Kramarića.

Klub koji je povratak u najbogatiju nogometnu ligu svijeta osigurao prvim mjestom u drugoj ligi (Championshipu) prošle sezone, teško će ostati u prvoj, jer nakon 15 kola ima samo 10 bodova i na zadnjem je mjestu, četiri boda od sigurne zone.

Ali, klubu u vlasništvu tajlandskog milijardera Vichaija Srivaddhanaprabhe, novac ne predstavlja problem i ponudio je bogatstvo za napadača Rijeke koji je ove sezone u 22 nastupa za Rijeku i Hrvatsku, postigao čak 28 golova.

Cifra koju je Leicester spreman platiti za Kramarića, otprilike je ona koju su Rijeka i Kramarićev otac tražili od Juventusa u nedavnim pregovorima (10 milijuna eura), ali za sada iz Torina ne nude toliko.

Leicester nudi, ali naravno da se napadaču koji je hit na europskom tržištu, ne ide u borbu za opstanak, pa makar i u atraktivnoj Engleskoj. Uostalom, tamo Kramarića žele neusporedivo uspješniji Chelsea, Southampton i Tottenham.

Englezi ističu interes ove trojke, ali dodaju kako će pri formiranju Kramarićeve cijene igrati ono za što tvrde das je nejasno - koliko zapravo još traje Kramarićev ugovor s Rijekom, jer u klub tvrde još jednu sezonu, dok njegov otac kaže da je sloboda na ljeto.

 

Pročitajte više