Rijeka u Žilini čuva prednost s Kantride, Slovaci najavljuju: "Ovo će biti potpuno drugačija utakmica"

Foto: Cropix

RIJEKA danas u Žilini od 17.30 lovi četvrto pretkolo Europa Lige. U Slovačku su izabranici Matjaža Keka donijeli prednost od 2:1 s Kantride.

Riječani se u Žilini neće braniti iako su svjesni da će domaća momčad napasti od prve minute. Upravo u tome Sharbini i društvo vide svoju priliku jer će ostati puno prostora za kontranapade.

"Vjerujem da ćemo imati puno prostora na terenu, napast će nas sigurno od prve minute, ali mlada je to momčad i tu mislim da mi imamo šansu brzo postići pogodak, a vjerujem da možemo čak i slaviti", poručio je Sharbini, najbolji igrač prve utakmice.

Trener Žiline: Ovo će biti drugačija utakmica

Adrian Gula, trener domaćih, najavio je potpuno drugačiju igru u odnosu na dvoboj s Kantride.

"Jaki smo i imamo veliku šansu proći dalje. Imat ćemo veliku prednost domaćeg terena i podršku navijača. Siguran sam da će ovo biti potpuno drugačija utakmica od prve. Sada ćemo mi više igrati prema naprijed."

Ako nakon 90 minuta i produžetaka bude 2:1 za Žilinu, pobjednik će se odlučivati jedanaestercima. Gula je otkrio da će njegovi igrači trenirati izvođenje kaznenih udaraca.

"Moramo se koncentrirati na 90 minuta utakmice. Ako dođe do jedanaesteraca, bit ćemo spremni."

Kapetan Žiline Jozef Piaček zahvalio je navijačima koji su putovali 800 kilometara da bodre njega i suigrače u Rijeci.

"Hvala im na podršci i nadam se da ćemo ih obradovati. Vjerujem da to možemo. Navijači će biti naš 12. igrač i upravo oni mogu odlučiti pobjednika."

Pročitajte više