Ronaldo i Khedira spasili Mourinha: Real u čudesnoj utakmici pobijedio Sociedad

Foto: AFP

JOSE MOURINHO još jednom je šokirao navijače Real Madrida. Portugalac je drugi put zaredom na klupi ostavio ljubimca navijača, Ikera Casillasa. Gol Reala protiv Sociedada branio je Antonio Adan, ali je zaradio crveni karton u šestoj minuti, pa je na gol ipak morao stati Casillas. Real je u čudesnoj utakmici na krilima Cristiana Ronalda i Samija Khedire slavio s 4:3, ali navijači nisu oduševljeni napustili Santiago Bernabeu.

> Pogledajte kako je Casillas odbio preuzeti kapetansku vrpcu od Ronalda

> Mourinho: Ne smetaju mi zvižduci, iako sam svjestan da je naslov prvaka nedostižan

Real je poveo već u drugoj minuti! Khedira je sjajno proigrao Benzemu koji s deset metara pogađa gostujuću mrežu. Sociedad je izjednačio u šestoj minuti. Adan je napravio prekršaj i zaradio crveni karton, a Casillas nije uspio obraniti udarac Xabija Prieta s bijele točke.

U 35. minuti Real je ponovno poveo. Alonso je izveo korner, Carvalho pucao, a Khedira proslijedio loptu u gol. Međutim, pet minuta prije kraja prvog dijela Prieto je drugim golom na utakmici ponovno izjednačio.

Pobjedu Realu donio je Ronaldo. Najprije je u 68. minuti iskoristio sjajnu asistenciju Benzemu, a zatim tri minute kasnije pogodio iz slobodnjaka s lijeve strane iskosa.


U 75. minuti Prieto je postigao i svoj treći gol na utakmici, ali do kraja susreta gosti nisu uspjeli stići do boda.

Luka Modrić počeo je utakmicu na klupi. Prednost nad hrvatskim nogometašem u veznom redu dobili su Mesut Ozil, Xabi Alonso i Sami Khedira. U 85. minuti Modrić je zamijenio očajnog Ozila. U posljednim trenucima je mogao i do gola, ali je bio neprecizan.

Real je treća momčad lige sa 16 bodova manje od vodeće Barcelone.

Pročitajte više