Šimunić u šoku: Nikad nisam izgubio na ovako smiješan način

Foto: HINA

JOSIP ŠIMUNIĆ doživio je možda i najgori poraz kao kapetan Dinama. Ludogorec je s tri gola pregazio njegovu momčad.

"Zasluženo smo izgubili", tužno će Šimunić.

"Gubio sam utakmice u svojoj karijeri, ali nikada nisam izgubio na ovako smiješan način. Napravili smo toliko pogrešaka koje si jedna ozbiljna ekipa ne smije dopustiti. Ovo je već stvarno previše. Imali smo svoje prilike, izgubili i to nam se više puta već događa te jednostavno moramo nešto učiniti; preuzeti odgovornost, više rizika i jednostavno dati sve od sebe da ovo sve skupa prestane. Pa ako treba - ići i glavom kroz zid samo da počnemo pobijeđivati utakmice", oštro će Šimunić, koji je uputio apel medijima:

"Pustite moje suigrače na miru, kritizirajte mene!".

Pivarić tvrdi: Ludogorec nije bio bolji!

Josip Pivarić kratko je prokomentirao katastrofalan poraz Dinama.

"Ne znam što bih rekao nakon večerašnje utakmice. Ludogorec nije bio bolji na terenu, a mi smo na kraju izgubili 3:0. Imali smo par odličnih prilika tijekom utakmice, promašili smo te prilike i primili jednostavno nevjerojatne golove. Naravno da smo tužni zbog ovoga večeras, nismo uopće željeli niti mislili da će tako završiti, ali moramo biti svjesni da su pred nama još četiri bitne europske utakmice", objasnio je Pivarić, dok je Arijan Ademi nadodao:


"Što da kažem... žao mi je zbog utakmice, svima nam je žao i tužni smo. Mislim da nismo bili tako loši na terenu kako sada ispada zbog rezultata jer stvarno smo imali nekoliko dobrih prilika večeras. Nažalost, nije išlo, oni su našli način kako da kazne naše greške i za to smo sami krivi. Ne želim da zvuči otrcano, ali ovo je druga utakmica grupne faze i imamo još prilika za sve popraviti. Moramo učiti iz ovakvih utakmica i znati naučeno primijeniti ubuduće", poručio je Ademi za službenu stranicu kluba.

Pinto: Sorry klubu, gradu i navijačima

Jedini koji se ispričao razočaranim navijačima bio je Portugalac Ivo Pinto.

"Nemam običaj govoriti "sorry" jer to znači slabost i priznavanje pogreške, ali ovo je situacija kada jednostavno moramo reći "sorry" klubu, gradu, navijačima koji žive za ovaj klub i sve koji su uz nas. Igrali smo ispod svake razine i nije uopće bitno što mi smatramo da smo kvalitetna momčad ako to ne pokazujemo tamo gdje je bitno - na terenu", rekao je Pinto

> Ivanković nakon debakla u Sofiji: Rezultat je nepravedan!

> Mamiću, gubi se!

> Trener Ludogoreca poručio Mamiću: Dinamo je loš, nemate momčadsku igru!

> Gazda Ludogoreca napokon došao na svoje: Pregazili smo nekoliko puta skuplju momčad

> Bugarski mediji: Slatka osveta i povijesna pobjeda protiv bahatih Hrvata!

> Bugari priveli 22 hrvatska navijača

Pročitajte više