Sjajna vijest za Hajduk: Bradarić u Bordeaux za 1,3 milijuna eura?

Foto: Hina

SJAJNA novogodišnja vijest za Hajduk. Slavni francuski Bordeaux navodno želi dovesti mladog Filipa Bradarića, a osiromašena klupska blagajna kluba s Poljuda trebala bi biti bogatija za čak 1,3 milijuna eura.
 
Posao vodi agencija Playmaker football management, a njihov zastupnik Tomislav Nakić je u društvu nekoliko francuskih skauta više puta pratio mladog veznjaka Bijelih. Posljednji put je to bilo u meču protiv Splita, a Bradarić je toliko impresionirao predstavnika Bordeauxa, da su ozbiljno zagrizli dovesti ga u svoje redove.
 
Premda francuski mediji već pišu o tome kao o gotovoj stvari, posao će morati pričekati barem tjedan dana jer Nakić putuje u Tursku gdje pokušava dovršiti transfer vratara Splita Andrije Vukovića i tamošnji Balikesirsport. Vukovića bi želio i Hajduk, no Split od ovog transfera u Tursku očekuje barem 100 tisuća eura, a za Hajduk je to prevelik novac.
 
Vuković je Hajdukova želja, ali Split ga ne pušta na Poljud slobodnih papira, jer od turskog kluba u Parku mladeži očekuju 100.000 eura odštete.

 

 

Pročitajte više