Sneijder pred Njemačku poručio nezadovoljnicima Huntelaaru i Van der Vaartu: Dosta je patetičnog ega!

WESLEY SNEIJDER otvoreno je i bez uvijanja poručio suigračima koji su nezadovoljni statusom u nizozemskoj momčadi, da ostave svoje pojedinačne interese po strani.

Porazom od Danske (0:1) u 1. kolu, Nizozemci su u poziciji da protiv Njemačke moraju jurišati po pobjedu kako bi sačuvali izglede za plasman u četvrtfinale Eura.

Naime, svoje nezadovljstvo jer ih je izbornik Bert van Marwijk ostavio izvan početne postave, javno su s medijima podijelili napadač Klaas-Jan Huntelaar, te veznjaci Rafael Van der Vaart i Dirk Kuyt.

"Krajnje je vrijeme da svoj patetični ego svi u reprezentaciji ostave po strani. Ako netko bude radio nered u momčadi, osobno ću mu se suprotstaviti. Ne treba nam psiholog, pa odrasli smo ljudi. Oni koji imaju problema s izbornikom ili nekim od suigrača neka im to kažu u lice. To je jedina psihologija koja nam treba. Moramo prestati živjeti na svojim malim izoliranim otocima. Imamo zajednički cilj koji traži jedinstvo ili suočavanje s posljedicama" oštro je poručio Sneijder.

Pročitajte više