Snijeg mu poremetio pripreme za borbu s Beltranom: Pokrajac na putu do Australije zapeo u Frankfurtu!

 

Foto: Fightsite

VELIKO  snježno nevrijeme koje je posljednjih dana zahvatilo Europu poremetilo je mnogima planove, brojni letovi su otkazani, a previše sreće nije imala ni mala hrvatska ekipa sastavljena od Igora Pokrajca i njegova trener Gorana Babića "Hambija" koji su krenuli prema Australiji.

Kratko nam se iz Njemačke javio Igorov trener Hambi te nas izvijestio o situaciji koja nije baš sjajna. "Pokvario nam se avion i morat ćemo ostati u Frankfurtu. Trenutno ni ne znamo kada bismo mogli nastaviti put prema Australiji. Užas!", otkrio je za Fight Site.

Podsjetimo, Pokrajac se u subotu bori na UFC on FX-u 6 protiv Joeyja Beltrana, a to je borba u koju je uskočio u posljednji trenutak nakon što se teško ozlijedio Anthony Perosh, koji je zbog vanjskog prijeloma nožnog palca morao biti čak podvrgnut i operaciji.

"U Australiji ću stići gotovo tjedan dana prije eventa, pa ću imati dovoljno vremena za prilagodbu. Trenirat ću svaki dan u vrijeme kada ću imati borbu pa vjerujem da ću se dodatno prilagoditi", rekao je Pokrajac u nedavnom razgovoru za Fight Site, no sad će očito morati malo promijeniti plan, a mi se nadamo da će već u ponedjeljak tijekom dana moći nastaviti svoj put, kako bi ipak što odmorniji i pripremljeniji dočekao borbu koja bi ga trebala vratiti na pobjedničke staze.

Pročitajte više