Špaco: Štimac je jači od mene, može i seksualno, a ja ne mogu

Foto: NK Hajduk

HAJDUK u nedjelju (17 sati) igra protiv Zadra u 23. kolu hrvatskog prvenstva. Bit će to ogled dvojice trenera koji su klupe preuzeli s početkom proljetnog dijela sezone, Stanka Poklepovića i Igora Štimca.

Špaco je sinoć odradio posljednji trening s momčadi, a jutros se pojavio pred novinarima i podijelio svoja razmišljanja uoči svoje druge utakmice nakon četvrtog dolaska na klupu Hajduka.

"Vrlo zanimljiva utakmica, na terenu protivnici, na klupi hajdukovci. Hajduk traži popravak na ljestvici. Apsolvirali smo svaku situaciju. Nemamo nikakvih dilema kako igrati ni tko će igrati".

Na pitanje što misli o Igoru Štimcu, Špaco je odgovorio: "Imam izvrsno mišljenje o Štimcu kao treneru. On se može hrvati sa svakim, pa i samnom. Jači je od mene... Može i seksualno, ja to ne mogu".

"Postavit ćemo se normalno, nećemo igrati obranu ili napad, igrat ćemo naprijed i natrag podjednako. Postavit ćemo najbolje što možemo u ovom trenutku. Maksimalno ću poštivati projekt, ali i rezultat", dodao je Poklepović.

Što se tiče sastava, Špaco je rekao kako je već sve poznato. Hajduk se očekuje u sastavu: Kalinić – Vršajević, Maloča, Milović, Jozinović – Caktaš, Mezga – Sušić, Milevski, Gotal – Maglica.



Trener Hajduka pozvao je navijače na korektno navijanje: "Neophodna nam je pomoć Torcide. Vratimo Hajduk gdje mu je mjesto".

Treninzima Hajduka u petak se priključio i Ruslan Kurbanov, 23-godišnji napadač koji je stigao na posudbu iz azerbajdžanskog kluba Neftchija iz Bakua.

Pročitajte više