Španjolci se čude Dinamu: Za siću su prodali dragulja europskom gigantu!

Foto: Mundo

BARCELONA je službeno potvrdila dovođenje Alena Halilovića za samo 2.2 milijuna eura plus moguće bonuse koji ovise o njegovim nastupima za prvu momčad katalonskog diva.

Provjerili smo što na ovaj transfer kažu navijači španjolskog prvaka. Većina je oduševljena, što kvalitetama 17-godišnjeg dragulja što malom cijenom.

Neki od komentara sa španjolskih portala i foruma navijača Barcelone:

"Nevjerojatan je talent, a dobra stvar je da je jeftin. Ako i ne uspije u Barceloni možemo ga prodati i zaraditi."

"Istina je da je ovo sjajan transfer, ali čudim se Dinamu. Imati takvog bisera poput Halilovića, a prodati ga europskom gigantu za samo dva milijuna eura."

"Podsjeća me na Messija. Sigurno je da će za par godina biti važan igrač prve momčadi."

"Bolji je od Realovaca Isca, Illarramendija, Jesea, Morate i ostalih. Uskoro će biti bolji i od Balea..."

"Izvrstan posao Barcelone. Sada imaju Halilovića, Rafinhu, Suareza... Osigurali smo budućnost nakon odlaska Xavija, Inieste, Busquetsa i Cesca. Šteta što ne dovodimo i vrhunske braniče."

"Sličan je Modriću s tom razlikom da ima samo 17 godina i da ide u klub gdje će naučiti tiki-taku. Sa svojim driblinzima, nevjerojatnom vizijom i čarobnom ljevicom postat će veliki igrač."

"Xavi će mu biti dobar učitelj, najbolji. Pored njega ne može postati loš igrač."

"Fantastično i jeftino potpisivanje fantastičnog igrača."

"Samo 2.2 milijuna eura i bonusi? Vrhunski posao jer je ovaj igrač nevjerojatan. Za dvije godine vrijedit će između 15 i 20 milijuna. Fantastična vijest za španjolski nogomet."

"Odlične vijesti za malo novca."

Pročitajte više