Spektakl garantiran: Otkrivamo tko će biti Cro Copov protivnik na Gloryju u Zagrebu!

Foto: Fightsite

ČELNICI Gloryja svega nekoliko sati prije nego što će to i službeno objaviti tijekom svog 12. po redu eventa koji se održava u noći sa subote na nedjelju u New Yorku, potvrdili su za Fight Site kako su dogovorili suradnju s Mirkom Filipovićem te da 8. ožujka iduće godine u glavnom hrvatskom gradu planiraju održati event.

Cro Cop će tako imati priliku i treću godinu za redom u ožujku nastupiti u zagrebačkoj Areni, a u prvoj izjavi za Fight Site čelnici organizacije otkrili su tek kako će se raditi o "protivniku dostojnom dosadašnjeg Cro Copove karijere" koja je nedvojbeno protkana uspjesima i s pojasima Pridea i K-1 WGP-a.

No, nećemo ipak morati dugo čekati na objavu informacije o tome tko će biti Cro Copu na drugoj strani ringa 8. ožujka!

Filipovićev menadžer Orsat Zovko otkrio je ekskluzivno za Fight Site da će protivnik biti "Leteći gospodin", odnosno nizozemsko-surinamski borac Remy Bonjasky!

 

Radi se o 37-godišnjaku koji iza sebe trenutno ima dva poraza u nizu, ali nada se kako će se vratiti na pobjedničke staze već ovog prosinca na Gloryju 13 koji će se održati Tokiju i gdje se bori protiv Andersona "Braddocka" Silve.

Svi oni koji dulje vrijeme prate K1 scenu vjerojatno znaju kako Bonjasky spada među najbolje kick boksače svih vremena te je čak tri puta osvajao titulu prvaka K-1 WGP-a, a posljednji put 2008. godine kad je u finalu slavio protiv Badr Harija. Na putu do tog finala ubilježio je pobjede redom protiv Paula Slowinskog, Jeromea Le Bannera i Gokhana Sakija.

Spomenimo i kako se u ovom slučaju radi o revanšu na koji se čeka još od 2002. godine. Cro Cop je tom prilikom pobijedio Remyja tehničkim nokautom u drugoj rundi na eventu K-1 organizacije u Japanu.

Evo kako je to izgledalo!

 

Pročitajte više