Srbija pred Belgiju ostala bez Dinamovog krvnika i najskupljeg igrača u povijesti Nizozemske!

MIRALEM SULEJMANI, ofenzivac Ajaxa, koji je u povijesti nizozemskog nogometa ušao prije četiri godine kada ga je klub iz Amsterdama Heerenveenu platio rekordnih 16 milijuna eura, zbog puknuća ligamenata skočnog zgloba neće igrati za Srbiju u dvije važne listopadske kvalifikacijske utakmice za SP.

Do teške ozljede došlo je na treningu nizozemskog prvaka iz kojeg su izvjestili kako srpski reprezentativac neće, kao što se očekivalo, ozlijedu sanirati operacijom, nego terapijom. Pauzirat će najmanje mjesec dana.

Sulejmani je u zadnjoj utakmici Srbije (pobjedi nad Walesom 6:1) postigao posljednji, a svoj prvi gol za nacionalnu momčad. Za trenutno prvoplasiranu reprezentaciju "hrvatske" skupine neće moći igrati 12. listopada protiv Belgije na beogradskoj "Marakani", kao ni četiri dana kasnije protiv Makedonije u Skopju.

Dinamovi navijači Sulejmanija se sjećaju s utakmice Lige prvaka u Amsterdamu prošle godine. U uvjerljivoj pobjedi nad Modrima (4:0), Sulejmani je zabio drugi gol i bio jedan od najboljih igrača domaćih.

Pročitajte više