Srna emotivan zbog Poljuda, Kovač poručio: Prazne tribine tragedija su za naš narod

Foto: Dalmatinski portal, Hina, Pixsell, Facebook, Instagram, dizajnist.com / Dražen Biljak 

"TEŽE od treninga bilo nam je izaći na kraj s djecom, ali kad vidimo zadovoljstvo na njihovim licima, više nam ništa nije teško", rekao je nakon poljudskog treninga Ivica Olić koji je u Splitu posljednji put igrao još 2006. godine u prijateljskoj utakmici s Brazilom i teško se ozlijedio. 

Trening Hrvatske na Poljudu otvoren samo za djecu s pozivnicom, zaštitari ih pretresli 

Reprezentacija je odradila trening u Splitu uoči utakmice s Italijom (petak, 20:45), koja se igra pred praznim tribinama zbog sankcija UEFA-e. 

"Pred kraj karijere prvi put ću igrati pred praznim gledalištem", rekao je Olić za Dalmatinski portal. 

Andrej Kramarić na upit je li ikada igrao pred praznim tribinama odgovara:

"Nisam siguran, možda u Dinamu" 

Kovač: Znam početni sastav 

Izbornik Niko Kovač kaznu UEFA-e doživljava kao tragediju. 

"Ja sam ovdje također doma. Tragedija je za naš narod činjenica da igramo bez publike. Ovdje se osjećam prekrasno, trava je fantastična, a što se Talijana tiče, oni znaju sve o nama i mi o njima. Idemo na pobjedu, ali bio bih zadovoljan i bodom. Već imam prvih 11 za utakmicu i ako svi budu živi i zdravi istrčat će na teren", najavio je Kovač. 

Kako protiv Italije?
 
"Radit ćemo isto ono što smo radili prije utakmice u Milanu, nećemo biti previše intenzivni jer znamo da je kraj sezone, da budemo pravi u petak. Kroz sve smo kvalifikacijske utakmice pokušali nametnuti svoj ritam, a ukoliko to ne bude moguće, vratit ćemo se, pokušati osvojiti loptu i krenuti u brzu tranziciju."
 
Srna: Favorita nema kad se igra bez publike
 

Kapetan reprezentacije Darijo Srna tvrdi da je prekrasan osjećaj istrčati na Poljud.

"To je uvijek prekrasno, pa makar Poljud bio i prazan. Pun sam emocija i drago mi je da su Hajduk i HNS napravili onaj prvi i najbitniji korak. Za mene je nevjerojatno da se tako velika utakmica igra bez publike, ali što je tu je, treba dati sve od sebe. Kad se igra pred praznim stadionom favorita nema. Ljudima iz Dalmacije je žao što ne mogu na stadion, ali i protiv Bugarske nastupamo na Poljudu pa će biti prilike za zajedničko slavlje"

 

 

 

 

Livescore powered by

 

Pročitajte više