Štimac: Svakoga od vas koji vrijeđate nagradit ću ulaznicom za utakmicu, ako...

Foto: HNS

IGOR ŠTIMAC obratio se navijačima putem Facebooka kasno u noć. Naime, izbornik je bio u Francuskoj gdje je pratio uzvratnu utakmicu Lyona i Tottenhama u Europa ligi, a osim što je bodrio Dejana Lovrena, izbornik se osvrnuo i na ludnicu oko ulaznica za Srbiju.

> Martinac: Svi koji su čekali cijelu noć dobili su karte! I oni koji su se spojili na net u tri ujutro

"Poštovani navijači,

Rijetki su trenuci kao sada kada me prožima sreća i tuga u isto vrijeme...

Sretan sam što smo našim igrama i rezultatima pomogli kreiranju pozitivne klime oko reprezentacije, a pogotovo radi ambijenta koji će vas 35.000 upriličiti na Maksimiru tog 22.03., a silno sam tužan radi svih onih koji žele biti tamo, a nisu imali sreću kupiti ulaznicu za utakmicu.

Volio bih kada bi imali stadion koji bi vas sve mogao primiti, ali nažalost nemamo ga...

Na žalost nemamo ni kvalitetnu svijest kod pojedinaca u trenucima gorčine pa se napada i pljuje sve i svakoga, kao da je netko sakrio ulaznice pa se poigrava?!

Svakoga od vas koji vrijeđate nagradit ću ulaznicom za utakmicu ako uspije u bocu od 1 litra uliti 2 litre tekućine...

Vaš izbornik", napisao je Štimac.

Podsjećamo, 24 tisuće ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Srbije jučer je prodano za svega dva sata. HNS-ov povjerenik za ulaznice, Nikša Martinac, upozorio je sve one da preprodaja ulaznica ne dolazi u obzir, a na internetskim su se stranicama pojavili prvi preprodavači koji nude čak po 10 ulaznica!

Pročitajte više