Štimac: Uefa je odgovorna, sve pušta jer je Marković Platinijev glasač!

"OVO JE samo početak, istina polako izlazi na vidjelo. Svoje sam davno rekao. Ne veselim se tuđoj nesreći, ali stvari se moraju raščistiti. Nije Željko Širić prvi koji je sjedio pored Markovića, a da se uz njega povezuju ovakve stvari. No, institucije moraju odraditi svoj posao", rekao je Igor Štimac koji nakon uhićenja Željka Širića i Stjepana Djedovića, vladara sudačke organizacije, zatražio ostavku Vlatka Markovića.

"On je najodgovornija osoba koja 13 godina drži po strani sve probleme hrvatskog nogometa. No, odgovornost snosi i Uefa koja je ignorirala probleme našeg nogometa jer je Marković Platinijev glasač" 

Nakon što je Uefa Indexu potvrdila da ju je HNS obavijestio o uhićenjima, te da je spremna pomoći u istrazi, Ivan Brleković rekao je da je to vrlo licemjerno od njih, jer je Nyon zapravo legalizirao kriminal u HSN-u.

Uhićenja i dalje izazivaju šokove.

"Užas...", rekao nam je kratko runo Marić Marić.

Za komentar smo zamolili i Josipa Breznog povjerenika za natjecanje Prve HNL.

"A zašto mislite da bih ja to trebao komentirati?", kaže Brezni.

Vijest o uhićenju Širića i Djedovića zatekla je i Renu Sinovčića:

"Teško je komentirati bilo što kad ništa nisam čuo o tome. Međutim, danas svatko svakog prijavljuje, zbog opravdanih i neopravdanih razloga. Ja sam čovjek koji vjeruje da je svatko nevin dok mu se ne dokaže suprotno", lakonski će Sinovčić.

Pročitajte više