Stramaccioni poludio na novinare: Što želite? Boli me briga za tračeve. Moratti odlučuje!

Foto: Guliver Image/Getty Images

ANDREA STRAMACCIONI, tvrde talijanski mediji, broji posljednje dane na klupi Intera. "Nerazzurri" se nalaze na 7. mjestu u Serie A, a jučer ih je Roma eliminirala u polufinalu Kupa. Navijači Intera odavno su prekrižili Stramaccionija, a spas vide samo u Joseu Mourinhu.

> Olimpico će gorjeti: Roma preko Intera za rimsko finale Kupa; Kovačić nestao u drugom dijelu

"Boli me briga za tračeve i za sve ono što se priča vezano za moju budućnost u klubu. Novinari mogu, što se mene tiče, ponuditi 127 različitih imena trenera koji će voditi ovaj klub, ali sve dok sam trener ove ekipe oni će davati 110 posto svojih mogućnosti na terenu", rekao je trener Intera, a zatim nastavio:

"Svaki put kada vaš kandidat produlji ugovor sa svojim klubom, vi morate tražiti novog kandidata koji bi trebao preuzeti Inter. Dobra stvar je što pomažete drugim trenerima da si što prije osiguraju posao", poručio je Stramaccioni, koji nema što zamjeriti svojoj ekipi.

"Mogu samo čestitati svojim dečkima. Dali su svoj maksimum i nemam im što prigovoriti", poručio je Stramaccioni, a Massimo Moratti je nadodao:

"Imamo još šest utakmica do kraja i nadam se da će ova momčad to moći izdržati. Što se tiče budućnosti, Inter je slobodan klub koji može slobodno donositi odluke, a isto vrijedi i za navijače koji imaju pravo na svoje mišljenje. Ipak, klub je taj koji donosi odluku", rekao je predsjednik Intera.

Pročitajte više