Stravična smrt trenera njujorških Red Bullsa: Iskrvario zaklan i odsječenog uha!

MIKE JONES, 25-godišnjak iz Liverpoola, koji je pet godina trenirao mlade uzraste New York Red Bullsa, izboden je na smrt nasred ulice nakon noćnog izlaska.

Jonesa, koji je bio jedna od najomiljenijih osoba u klubu, nepoznati je napadač doslovno izmasakrirao nožem. Policajci, koji su ga pronašli u lokvi krvi, izjavili su kako je na pločniku ležao izbodenog vrata i glave, a metar dalje od njega, bilo je njegovo odsječeno uho. Umro je u bolnici Bellevue, u koju su ga policajci doveli.

Cijeli grad je užasnut zločinom, jer Jones, kojeg u Red Bullsima opisuju kao "sjajnog, uvijek nasmijanog čovjeka i prijatelja svima u klubu", ubijen je nasred Manhattana i to u rezidencijalnom Greenwich Villageu.

Zadnja osoba s kojom se telefonski čuo je njegova djevojka, s kojom je te večeri bio na zabavi, a poslije je s prijateljima bio u noćnom klubu.

Policija ipak ima trag prema počinitelju stravičnog ubojstva - snimku nadzornih kamera blizu mjesta zločina, na kojoj se vidi kako se Jones prepire s nepoznatim muškarcem prije napada.

Isključeno je da su napad i ubojstvo djelo pljačkaša, jer kod Jonesa su pronađeni novčanik i mobitel.

Pročitajte više