Suarez jadniče! Evra mu ponudio ruku pomirenja, on ju je odbio. Uslijedila gužva u tunelu



LUIS SUAREZ zaista nema srama: Nakon što se u Nizozemskoj proslavio ugrizom suparnika za rame, a u Engleskoj, koja ima duge tradicije rasističkog vrijeđanja, ušao u povijest najtežom kaznom za takav prijestup među igračima - osam utakmica suspenzije i 40 tisuća funti, "jaši dalje".

Prilikom pozdravljanja igrača pred sam početak najvećeg engleskog derbija Manchester United - Liverpool na Old Traffordu, gosti iz Liverpoola su prema običaju krenuli u koloni rukovati se s domaćinima postrojenima na centru.

Naravno, kao i prilikom "onog" susreta Terryja i Bridgea, sve oči su bile uprte u Suareza i Evru. Tamnoputi kapetan Uniteda spremno je pružio ruku Suarezu, iako je ovaj njega teško izvrijeđao (nazvao ga je "crncem" sedam puta u dvije minute, op.a.), nakon čega mu se nije ispričao, a Evru je zbog ovog slučaja rasistički vrijeđala publika na nedavnom kup susretu rivala na Anfieldu.

Međutim, Suarez je dokazao da "prljavi igraju prljavo": Odbio je ponuđenu ruku, a Evra ga je, bijesan zbog još jednog poniženja, uhvatio za ruku i pokušao zaustaviti. Isto je napravio vratar Uniteda David de Gea, ali bezobrazni rasist je samo produžio, sada s ispruženom rukom, do Rija Ferdinanda.

Bivši kapetan Uniteda je vidjevši ovo, odbio Suarezovu ruku.

Sve ovo odigralo se, naravno, prije početka utakmice, a Sky Sports javlja da se na poluvremenu susreta Evra uputio prema Suarezu, kako bi mu "objasnio nešto", pri čemu je došlo do naguravanja.

Podsjećamo, Suarez je suspenziju odradio baš pred ovaj dvoboj, koji se u Engleskoj nije najavljivao kao utakmica Uniteda i Liverpoola, nego kao revanš između Evre i Suareza. Kao što znate, saga o sukobu između njega i Patricea Evre, tamnoputog kapetana Manchester Uniteda, traje još od listopada i spomenutog incidenta, a posebno je potencirana od kraja prošle godine i drastične kazne Suarezu.

Pročitajte više