Šuker: Zbog huligana je Hrvatska izgubila 10 milijuna eura

Foto: Hina

"HRVATSKA je blagi favorit", smatra predsjednik HNS-a Davor Šuker uoči večerašnje utakmice (20:45) sati protiv Italije na Poljudu.
 
Šuker vjeruje da će Europsko prvenstvo u Francuskoj izboriti obje reprezentacije.
 
"Uvjeren sam kako će izravan plasman na Euro izboriti i Hrvatska i Italija. Ova utakmica će samo odrediti tko će završiti prvi, a tko drugi u skupini", rekao je Šuker za talijanski dnevni list La Stampa.
 
"Navijači su nam najveći huligani uz one iz Turske, Poljske i Srbije"
 
Šuker se Talijanima požalio na problem s navijačima zbog kojih Hrvatska Italiju dočekuje pred praznim poljudskim tribinama.
 
"1998. godine imali smo najbolje navijače u Europi, a sad su naši navijači među najvećim huliganima zajedno s onima iz Turske, Poljske i Srbije. To je frustrirajuće i jako loše za ugled Hrvatske u inozemstvu. Pokušavamo sve kako bismo kaznili te huligane i udaljili ih sa stadiona. Zbog toga što ćemo igrati protiv Italije pred praznim tribinama Split i cijela Hrvatska izgubit će najmanje 10 milijuna eura."
 
 
"Bilo bi fantastično kada bi se Platini kandidirao za predsjednika FIFA-e"
 
O aferi koja potresa FIFA-u i zbog koje je ostavku podnio predsjednik Sepp Blatter...
 
"Samo nekoliko ljudi iz FIFA-e je korumpirano, a većina onih koji tamo rade su pošteni. Nadam se da će se Michel Platini kandidirati za predsjednika FIFA-e, to bi bilo fantastično."
 

Pročitajte više