Šuker demantira da je Italiju prepustio Splitu jer je "znao za kaznu": Tvrditi to je ispod svakog nivoa i opasno!

Foto: Hina

PROŠIRILA se priča kako je predsjednik HNS-a i odnedavno član Izvršnog odbora Uefe, od ranije znao na kaznu Uefe za odigravanje utakmice s Italijom pred praznim tribinama, pa je onda Splitu perfidno ponudio ruku pomirenja s figom u džepu.

Šuker odlučno i s gnušanjem odbacuje navedene glasine, koje dobivaju sve veći zamah i sve više poklonika navedene teorije:

"Hrvatski nogometni savez - i svaki pojedinac u njemu - za kaznu su saznali onoga trenutka kada smo to vrlo transparentno pokazali - u srijedu 8. travnja u 18:25 sati, a nikako ne ranije.

Tvrditi, ali i insinuirati sve drugo ne samo da je maliciozno već je opasno, bezobrazno i ispod svakog nivoa, a služi samo potpirivanju niskih strasti. Oni koji to govore ili pišu duboko vrijeđaju HNS i omalovažavaju pozitivnu inicijativu odigravanja utakmica reprezentacije u Splitu."

Čelnik HNS-a objašnjava da ne samo on, nego nitko u vrhu Uefe i inače nemaju prethodne spoznaje o mjerama koje izriče Disciplinska komisija, naprosto jer je to standard po kojem Uefa radi:

"Da smo mogli ili trebali znati detalje Uefine drastične kazne jer se "o tome već tjedan dana priča u kuloarima" je zlonamjerna insinuacija, ali time je uvrijeđena i Uefa.

Neovisnost njenih disciplinskih tijela je nepovrediva, niti jedna komisija, Izvršni odbor, ni predsjednik Uefe, nemaju utjecaj niti informacije od Disciplinske komisije."



 

Pročitajte više