Svi bi htjeli biti kao Modrić: "Luka mi je pokazao zašto je jedan od najboljih igrača na svijetu"



JOE ALLEN spoznao je pravu snagu Luke Modrića. U razgovoru s novinarima The Suna požalio se kako ga je Modrić u Osijeku- "izdominirao".

"On je jedan od najboljih igrača na svijetu. Pokazao mi je da još uvijek moram jako puno raditi ako želim jednog dana igrati na njegovom nivou", rekao je Allen, koji je ovog ljeta prešao iz Swansea u Liverpool za 15 milijuna eura.

"On je fantastičan igrač. Kada igrate protiv takve klase, uvijek se želite dokazati. Međutim, ja sam se samo razočarao u sebe. Kad sam vidio da se ja maksimalno trudim, a da mu ne mogu ništa...", ispričao je fascinirani Allen.

"S kakvom je on lakoćom proigravao svoje suigrače... On im je držao sredinu terena, a da se nije previše namučio", smatra Velšanin.

"Luka je radio što je htio"

"Imao sam veliku želju da ga nekako zaustavim ili da čak budem bolji od njega, ali moram biti iskren i priznati kako je on daleko bolji igrač od mene. Jednostavno se nisam iskazao protiv Luke. On je vrhunski igrač i spada u sam vrh svjetskog nogometa. On igra za Real koji je jedan od najvećih i najboljih klubova u svijetu. Zato je je jedan od najboljih", nadodao je mladi Velšanin.

Pročitajte više