Svi na Poljud! "Pomozite borbu našeg Hajduka protiv nogometnog kartela!"

Foto: Vojko Bašić / Cropix

SUTRAŠNJI sudar Hajduka i Lokomotive u prvoj utakmici finala Kupa bit će pravi mamac za navijače "bilih".

> Ivković: Kada Poljud zapjeva "Dalmatinac sam", to će više dignuti Lokomotivu nego njih!

> Strah na Poljudu uoči finala Kupa - Tudor priznao: Lokomotiva je favorit


Osim što se radi o neslužbenoj B-momčadi najvećeg rivala, Lokomotiva je već godinama trn u oku Splićana upravo zbog odnosa kojeg njeguje s Dinamom, a koji je u svim europskim državama zabranjen. Udruga Naš Hajduk ove je sezone krenula u pravnu bitku kojom se nadaju stati na kraj "kartelu" kojim se krše pravila natjecanja.

"Dođite na finale Kupa i svojim navijanjem pomozite borbi našeg Hajduka protiv nogometnog kartela!", poručili su navijači Hajduka.

Torcida je poslala i jasnu poruku sucu Andreju Burilu, koji je dobio čast suditi prvi finalnu utakmicu, aludirajući na jučer objavljenu snimku na našem portalu na kojoj se poznati sudac zabavlja u društvu još dva suca HNS-a i striptizete.

"Ne dozvolimo da nam suci koje skupljaju po striptiz barovima i plaćaju jeftinim alkoholom oduzmu snove o trofeju. Ako ti je dosta sudačkog iživljavanja nad Hajdukom i neregularnog natjecanja u kojem neki igraju sa dvije momčadi i pet sudaca na svojoj strani, onda je vrijeme da dođeš na Poljud i kažeš DOSTA!", stoji u pozivu kojeg je Torcida proširila splitskim ulicama i internetom.

Pročitajte više