Svi na Sljeme: Dođite danas na prvu utrku sinkroniziranog skijanja!

Foto: Press Foto

NAKON spektakularne Vip Snježne kraljice, Sljeme će ponovno ugostiti još jednu utrku Svjetskog kupa u subotu, 2. veljače s početkom u 16 sati.

Riječ je o prvoj utrci sinkroniziranog skijanja ikad održanoj u Hrvatskoj, a posjetitelji će uz najbolje svjetske sinkronizirane skijaše moći bodriti i domaće timove. Osim uživanja u potpuno novoj formi skijanja, čekaju ih i brojna popratna događanja.



Tako će na dan natjecanja biti organizirani škola skijanja, testiranje skija i opreme, nagradne igre, zabava uz glazbu, jelo i piće te veliki party nakon utrke. Ulaz na događanje se ne naplaćuje, dolazak u ciljnu ravninu moguć je žičarom ili sa strane Bistre, a pozivnice koje ujedno sadrže i kupon za nagradnu igru (izvlačenje nakon utrke u "Vidikovcu") mogu se preuzeti i u određenim Vip centrima, fun shopovima Medveščaka.

Taksi će po promotivnim cijenama voziti sa stajališta Mihaljevac. Svima koji utrke sinkroniziranog skijanja neće moći gledati na Sljemenu, prijenos uživo na Facebook stranici događanja:

http://www.facebook.com/SynchroSkiWorldCupSljemeZagreb?fref=ts

Pročitajte više