Svi se tresu zbog Van Persieja, a on s Kluivertom igra tenis na plaži

Foto: Hina
 
ROBIN VAN PERSIE bit će jedan od najjači nizozemskih aduta u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva protiv Kostarike, ali samo ako zaigra u utakmici koja ja na rasporedu u subotu u Salvadoru.
 
Naime, sjajni napadač Manchester Uniteda napustio je jučerašnji reprezentativni trening s povezom na bedrenom mišiću lijeve noge, no zasad nema informacija koje govore da bi trebao propustiti sljedeći ispit na Mundijalu.
 
Ukoliko do toga ipak dođe, spreman je Klaas-Jan Huntelaar, koji je umjesto njega ušao u završnici ogleda protiv Meksika i realizirao jedanaesterac u sudačkoj nadoknadi za konačnih 2:1 i prolazak među osam najboljih reprezentacija svijeta.
 
Usporedno s vijestima o mogućim problemima s ozljedom pojavila se i snimka Van Persieja u opuštenom izdanju na plaži. Iskoristio je slobodne trenutke za igranje tenisa sa Patrickom Kluivertom, a sve je podijelio s obožavateljima putem svog Instagram profila.
 

 
Svemu ovome treba dodati i informaciju da je jučerašnji trening Nizozemske iz predostrožnosti propustio Arjen Robben, no njegov nastup protiv Kostarike nije pod upitnikom.
 

Pročitajte više