Talijani zabrinuti za Kovačića: Tako mlad, tako talentiran, a tako sklon ozljedama

Foto: Screenshot

MATEO KOVAČIĆ sjajno je počeo ovu sezonu u Interu, jer dobrim igrama, konačno je pridodao i golove; prvo je u play-offu Europa Lige protiv islandskog Stjarnana zabio hat-trick, a onda je u prvenstvenoj pobjedi nad Sassuolom sudjelovao s golom i dvije asistencije.
 
I onda, samo tri dana nakon najbolje predstave od dolaska u Italiju, loše vijesti: na zadnjem treningu pred Interov polazak na gostovanje u 1. kolu skupine EL protiv Dnjipra, Kovačića je ozlijedio suigrač Obi. 
 
Calcio Magazine danas piše kako hrvatski reprezentativac neće igrati večeras u Europa ligi protiv Dnjipra, a da su i male šanse da zaigra u nedjelju protiv Palerma jer trener Nerazzura Walter Mazzari želi imati Kovačića spremnog za sljedeću srijedu, kada na San Siro stiže Atalanta, momčad koja je posljednjih godina bila Interova crna mačka.
 
Kolumnist Calcio Magazinea piše kako Kovačića od dolaska u Inter prate konstantni pehovi što se tiče ozljeda i da je to pomalo čudno za igrača koji ima tek 20 godina. Upozorava da je to problem koji u Interu nikako ne smiju zanemariti te da moraju na njega obratiti punu pozornost. Jer, Kovačić talent ima, ali fizičku spremu baš i nema.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.